Iskuri.netin käyttöehdot ja säännöt
Iskuri.netin säännöt
Iskuri-palvelun käyttäjän on noudatettava näitä sääntöjä, käyttöehtoja, sekä lakia ja hyviä tapoja.
Palvelun käyttäjän on oltava 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaana esiintyminen tai alle 18-vuotiaan seuran hakeminen on kiellettyä.
Maksullisen seuran hakeminen ja tarjoaminen, sekä kaikenlaisen taloudellisen edun tarjoaminen ja pyytäminen on ehdottomasti kielletty.
Väärinkäytösten estämiseksi puhelinnumeroiden, osoitteiden, sähköpostiosoitteiden, tilinumeroiden ja koko nimen lähettäminen palveluun on kielletty.
Herjaava tai loukkaava toiminta on kielletty.
Eläinseksiin ja nekrofiliaan liittyvien ilmoitusten lähettäminen on kielletty hyvien tapojen vastaisena.
Palvelun käyttäjällä on oltava julkaisuoikeus ilmoituksensa yhteyteen liittämäänsä kuvaan. Kuvan on oltava lakien ja hyvien tapojen mukainen, eikä siinä saa esiintyä alle 18-vuotiaita henkilöitä. Kuvan tulee esittää ilmoituksen jättäjää, eikä siinä saa esiintyä muita henkilöitä.

Iskuri.netin käyttöehdot
1. Palvelun käyttö
Käyttämällä Iskuri-palvelua hyväksyt nämä käyttöehdot ja sitoudut toimimaan niiden mukaisesti. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa tai päivittää näitä ehtoja ilman eri ilmoitusta. Palvelu on tarkoitettu 16 vuotta täyttäneille.
2. Palvelun luonne
Iskuri.net on internetissä toimiva yksityishenkilöille tarkoitettu avoin seuranhakupalvelu.
3. Käyttäjän velvoitteet
Käyttäjä sitoutuu toimimaan palvelussa lakien ja hyvien tapojen mukaisesti, sekä noudattamaan palveluntarjoajan ohjeita. Käyttäjä on vastuussa palveluun lähettämiensä viestien ja kuvien sisällöstä. Käyttäjä ei saa toiminnallaan häiritä palvelua tai muuta käyttäjiä. Käyttäjällä tulee olla julkaisuoikeus kaikkeen lähettämäänsä materiaaliin. Palvelun käyttö suoramarkkinointiin tai kaupalliseen toimintaan on kielletty.
4. Palveluntarjoajan velvoitteet ja oikeudet
Palveluntarjoaja pyrkii varmistamaan palvelun virheettömän toiminnan, mutta ei takaa palvelun virheettömyyttä tai jatkuvuutta.
Palveluntarjoajalla on oikeus estää käyttäjän pääsy palveluun, poistaa ilmoitus palvelusta tai lopettaa käyttäjän lähettämien viestien toimitus ilman eri varoitusta.
Palveluntarjoaja ei vastaa palveluun lähetettyjen viestien sisällöstä tai virheettömyydestä.
5. Tietojen luovutus
Käyttäjällä on mahdollisuus tilata palvelun kautta yhteistyökumppanien markkinointiviestejä sähköpostiinsa. Palvelun ylläpitäjä voi tällöin luovuttaa asiakkaan sähköpostin yhteistyöyritykselle markkinointiviestien lähettämistä varten. Käyttäjä voi halutessaan liittää tietoihin ikänsä ja sukupuolensa markkinointiviestien kohdentamista varten. Yhteistyöyritys sitoutuu käyttämään saamiaan tietoja hyvien markkinointitapojen mukaisesti.
 
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute